winterhuis en acties binnenstad arnhem

Winter Arnhem is dit jaar anders dan we gewend zijn of zouden willen. De bezoekers en de ‘fans’ van de Arnhemse binnenstad krijgen een aangepast Winterprogramma aangeboden. Daarbij wordt ingezet op spreiding van het winkelende publiek en het steunen van lokale ondernemers. Dat gebeurt met Spin the Wheel, een ludieke win-actie voor wie in de stad winkelt bij lokale ondernemers of online zijn inkopen doet bij winkeliers in de binnenstad. En er is een parkeeractie, bestaande uit een uur gratis parkeren voor vroege vogels.

Het Winterhuis
Op zaterdag 12 december wordt het Winterhuis geopend in het pand aan het begin van de Musispassage bij het Land van de Markt. Deze servicewinkel is bedoeld voor het winkelende publiek en ondersteunt winkeliers in de binnenstad. Er is in het Winterhuis informatie over de binnenstad beschikbaar, zoals alternatieve looproutes om drukte te vermijden. Bezoekers kunnen een foto maken in een winters landschap en er is een cadeautjes inpakservice. Daarnaast zijn gratis lockers waar mensen tijdelijk iets in kunnen opslaan en zijn er gratis mondkapjes verkrijgbaar. Het Winterhuis is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Spin the Wheel win-actie
Spin the Wheel is de ludieke win-actie, die op 12 december van start gaat en waarbij fantastische prijzen zijn te winnen. Maak bijvoorbeeld kans op een complete make-over, fashioncheques, cadeaukaarten of vele andere winterse prijzen. Het werkt zo: bij besteding van 10 euro of meer ontvangen klanten van de deelnemende winkeliers een win-voucher. Dit geldt voor bestedingen in de winkel en online in de webshop van de deelnemende ondernemers.

Op de win-vouchers staan unieke spelcodes, waarmee deelnemers via de actiewebsite www.winterarnhem.nl/winactie kunnen meespelen met de slotmachine Spin the Wheel. Deelnemers die een prijs winnen, ontvangen de prijs-voucher direct in hun mailbox. Daarmee kunnen ze de gewonnen prijs ophalen in de betreffende winkel.

Parkeeractie

Onderdeel van het Winterprogramma is een speciale parkeeractie voor vroege vogels, die op dinsdag 15 december van start gaat. Mensen die op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend in de binnenstad winkelen en voor 12.00 uur de parkeergarage onder het Centraal Station, de Musisgarage of de Rozetgarage uitrijden, krijgen een munt voor een uur gratis parkeren cadeau. De munten zijn onder meer af te halen bij het Winterhuis, bij Wilke Tabak in de Koningstraat en bij Visit Arnhem in het Centraal Station Arnhem.

www.winterarnhem.nl