wijnspijswandeling 1 september opnieuw een doorslaand succes

Afgelopen 1 september liepen wij van Eigen! Arnhem weer mee met een zeer smakelijke editie van de WijnSpijswandeling.

Zes restaurants rondom het Arnhemse centrum en de wijk St. Marten: Raen Lee, JANS’ Arnhem, Bizar Bazar, tapasbar Retiro, Hans eten & drinken en Graaf Otto ‘streden’ om het beste gerecht, de beste wijn, de mooiste combinatie, service en ambiance. Het niveau lag hoog, alle restaurants konden aan elkaar tippen. Uiteraard viel er een aantal zaken op. Het krokante eendenboutje met shitake en gegaarde prei in geitenboter van JANS’ Arnhem kwam bij ons als gerecht zeer goed uit de bus. De binnentuin van tapasbar Retiro scoorde qua ambiance absoluut vijf sterren, evenals hun heerlijke rode wijn van onder andere tempranillo en syrah uit Valencia.

Als ultieme ‘winnaar’ op alle fronten stond Graaf Otto bij ons allen op nummer 1. Een stoof van ibericonekken, met pico de gallo (een Mexicaanse saus met onder andere tomaat, ui, limoen en kruiden), een maiskoekje, kruidensla en een voortreffelijke madeirajus gecombineerd met een mooie rode garnacha.

Wij kijken weer uit naar de volgende editie, die hopelijk net zo geslaagd zal zijn! De eerstvolgende WijnSpijs Wandeling Arnhem is op zondag 27 oktober 2019.

Meer info of direct reserveren: www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/arnhem/27-10-2019

Verslag: Leverne Bruins | Eten met Lev