wijnspijs wandeling arnhem komt er weer aan!

Blok 4 maart in je agenda foodie, want hier moet je bij zijn. Op deze zondagmiddag is het weer tijd voor de WijnSpijs Wandeling Arnhem. Deze bruisende stad is altijd een groot succes bij de WijnSpijs Wandelaars. Leuke winkeltjes, prachtige parken en - waar het natuurlijk allemaal om draait - ontzettend veel leuke restaurants.

Wijnspijs
Ga mee op ontdekkingstocht in fashionstad Arnhem en wandel langs deze zes toffe restaurants. Overal krijg je een spannend gerecht met een bijpassend glas wijn. Dat wordt smullen. En misschien nog even snel dat ene winkeltje meepakken? Het kan allemaal in Arnhem. De deelnemende restaurants zijn:

ZafVino
Genoeg mooie te vinden in deze fijne wijnbar. Natuurlijk allemaal Italiaans, want daar is volgens eigenaar Zaf genoeg moois te vinden.

Eetcafe Mej. Janssen
Prachtige restaurant met intieme sfeer voor echte levensgenieters. Een vleugje Parijs in het interieur en op de kaart.

Gastro Bistro Velvet
Creatieve rock 'n roll keuken waar je geniet van de nieuwste trends op het gebied van wine & dine! Een lichte kookstijl met alle aandacht voor de ingredienten.

't Amusement
De smakelijke kookkunsten van publiekslieveling Estée Strooker zijn tot ver buiten Arnhem bekend! Verfijnde keuken met elegante smaken, waar van kop tot staart verwerkt wordt.

Café Arnhem
Hier komt tout Arnhem bijeen. Voor bijvoorbeeld hun speciale wijnspijs proeverijen. Dus de ideale stop tijdens een WijnSpijs Wandeling

Dining56
Lekker sjiek dineren in dit prachtige herenhuis aan de Rijnkade. Kijk uit over het water en geniet van al dat lekkers dat de keuken uit komt.

Kaarten koop je snel en makkelijk via onze website. Wees er snel bij, kaarten zijn enkel in de voorverkoop te krijgen en op = op!

www.wijnspijs.nl

Leave a reply