wie weet een goede naam voor het nieuwe winterevent arnhem?

Arnhemmers kiezen een naam voor een nieuw, groots en magisch winterevent.

Arnhem krijgt vanaf volgend jaar december een nieuw, groots en magisch winterevent. Inwoners en bezoekers van de stad kunnen dan een maand lang genieten van een feestelijk evenement met landelijke uitstraling. Denk aan festiviteiten als een mega-ijsbaan, een sprookjesachtig verlicht reuzenrad, een spectaculaire kerstmarkt, een wintertheater met bekende artiesten en heel veel meer.

Zo’n evenement verdient een nieuwe naam!
Inwoners van Arnhem worden van harte uitgenodigd mee te denken over die naam. Ze kunnen tot zondag 6 december aanstaande acht uur ’s avonds hun stem uitbrengen op WatvindtArnhem.nl.

Winterevent gepland in 2021, 2022 en 2023

Het nieuwe winterevent voorziet een maand lang, van 10 december tot en met 10 januari 2022, in een uitgebreid programma voor Arnhemmers en bezoekers van de stad. De Markt voor het Provinciehuis vormt het hart van het magische winterevent, dat ook elders in de stad opduikt. Samen met het Sportbedrijf Arnhem leggen de organisatoren op een sportieve manier een verbinding tussen de binnenstad van Arnhem en de Arnhemse wijken. Ook is de organisatie van het winterevent voor 2022 en 2023 al verzekerd.

De Arnhemse organisatoren Frans van Eck en Raymond Driessen vinden het belangrijk om de inwoners van Arnhem bij het evenement te betrekken. Vandaar dat Arnhemmers hun voorkeur voor de nieuwe naam kenbaar kunnen maken. Zelf een naam verzinnen kan ook. Kijk op WatvindtArnhem.nl, stem en maak kans op een mooie prijs! De nieuwe naam van het winterevent wordt uiterlijk vrijdag 11 december bekend gemaakt als het nieuwe winterevent live gaat en het aftellen begint.

www.watvindtarnhem.nl