voorstelling flatline muziektheater de plaats op arnhem centraal

FLATLINE. Stationshal, Arnhem. Een constante stroom mensen trekt haastig aan je voorbij. Kriskras op weg, naar ergens, naar overal. Het is net een wervelstorm. Maar elke wervelstorm heeft een oog waar het heel stil is. FLATLINE is een voorstelling over mensen die zich tijdelijk losweken van de wereld. En van de tijd.

Aan de hand van soundscapes, film, theater en dans voert FLATLINE je mee naar verschillende locaties op het station waar personages een overgang doormaken van kloktijd naar innerlijke tijd, van tijd naar tijdloosheid. De thematiek van de voorstelling is ontsproten aan de locatie: het Centraal Station in Arnhem is ontworpen als een hart met verschillende hartkamers. Een plek waar de tijd gestaag doortikt en iedereen altijd in beweging is. Tijdens de voorstelling beweegt het publiek langs vijf scènes in de verschillende hartkamers.

Voor deze voorstelling slaan we de handen ineen met schrijfster Annet Bremen (werk van haar was te zien bij o.a. Het Laagland, nominaties o.a. De Troffel), componist Lucas Wiegerink (prijswinnaar op o.a. het Prinses Christina Compositie Concours), beeldontwerper Jonas de Witte (bekend van De Jong & De Witte) en sounddesigner Rinus Aarts. Ook werken we samen met een aantal koren uit Arnhem en studenten van de opleiding Docent Dans van ArtEZ.

Bekijk de teaser van de voorstelling op www.theaterdeplaats.nl.

23 oktober t/m 2 november 2019
Tijd: 19.30 uur
Prijs: € 22,50 (volwassenen) of € 17,50 (jongeren t/m 16 jaar)
Locatie: Stationshal, Arnhem

www.theaterdeplaats.nl