vier arnhemse ondernemersverenigingen lanceren nieuw event

Ondernemend Arnhem organiseert op donderdag 27 juni ArnhemBedrijft!, hét nieuwe netwerkevenement voor en door ondernemers.  Met een gevarieerd programma, de uitreiking van het ‘Kloppend Hert’ en het ‘Arnhems Compliment’ is Arnhem een nieuw evenement rijker.

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA), Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem (SJOA), Turkse Ondernemersvereniging (TOV) en Business Club Vitesse-GelreDome zien een meerwaarde in een nieuw evenement om het Arnhemse bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Met een inspirerend middagprogramma en met de verkiezing van de Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar! Uniek zal zijn dat hiertoe ook via social media online genomineerd en gestemd zal kunnen worden, zodat geheel ondernemend Arnhem bereikt wordt en betrokken is.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Tijdens ArnhemBedrijft! organiseert de Arnhemse Uitdaging haar jaarlijkse maatschappelijke matchevent. Dé plek waar maatschappelijk betrokken bedrijven rechtstreeks in contact komen met lokale initiatieven om elkaar te ontmoeten en te matchen. Later op de dag reikt de Arnhemse Uitdaging het Arnhems Compliment uit. Een prijs voor bedrijven die veel gedaan hebben voor lokale maatschappelijke initiatieven.

Kloppend Hert
Een bedrijf kan voorgedragen worden door iedere Arnhemse ondernemer via de website. Op 27 juni wordt bekend gemaakt wie de Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar is. Het event vind voorafgaand plaats aan de opening van het vierdaagse culinair culturele evenement ArnhemProeft! in het Musispark.

Donderdag 27 juni
Tijd: 13 uur
Prijs: € 100 inclusief horeca en 18 ProefMunten voor ArnhemProeft!
Locatie: Musis

www.arnhembedrijft.nl