verblijf op maat met spijkerbed in het spijkerkwartier

Wil je het Spijkerkwartier in duiken? Even met ons leven als bewoner, ontbijten op een idyllisch balkonnetje, struinen door verborgen tuinen, op onze bakfiets de buurt verkennen, een atelier bezoeken of verhalen delen bij het vuur? Dat en nog veel meer kan nu in het Spijkerkwartier!

Spijkerbed biedt haar gasten een verblijf op maat in het Spijkerkwartier. Wij Spijkerkwartierders wonen met zó veel plezier in onze mooie wijk dat we onze ervaring graag met je willen delen. Samen met lokale ondernemers zorgen wij voor logies, ontbijt, lunch, diner, service en vermaak. Spijkerbed stelt met alle plezier een arrangement voor je samen en introduceert je in de geheimen van het Spijkerkwartier. Wij gaan uit van jouw wensen die we vervolgens combineren met datgene wat wijkgenoten zowel letterlijk als figuurlijk ‘in huis hebben’.

Spijkerbed baseert haar aanbod op de sterke punten van de wijk en haar bewoners en is dan ook bij uitstek geschikt om jouw bedrijfsuitje of teambuildingdag tot een succes te maken!

Een overnachting kosten € 38 per persoon per nacht, inclusief ontbijt en exclusief arrangement op maat. De kosten van het bedrijfsuitje zijn afhankelijk van je wensenpakket, het tijdstip, de duur en het aantal deelnemers.

www.spijkerbed.org

Leave a reply