tweede editie gastvrij spijkerkwartier

Voor de 2e keer organiseren ondernemers in het Spijkerkwartier het event Gastvrij Spijkerkwartier. Op zaterdag 6 april zetten zij, net als afgelopen november, hun deuren wagenwijd open en organiseren iets extra’s om het klanten en gasten nog gezelliger te maken. Een bloemenwinkel uit de Spijkerlaan maakt bloemhaarstukken die door een kapster verwerkt worden in het haar van een aantal modellen. Zij worden daarna door een professionele fotograaf op de foto gezet . Er zijn proeverijen in de vele foodspeciaalzaken die de wijk rijk is en horecagelegenheden doen ook iets verrassends. Wat? Daarvoor moet je toch echt zelf de wijk in. Dus shop, speel, ruik, proef, doe mee en laat je verrassen tijdens Gastvrij Spijkerkwartier.

Weet je dat er heel veel te beleven is in het Spijkerkwartier? Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen, voor een muziekinstallatie, een fotocamera, je tattoo, telefoon, je wasmachine, een monopolyspel, een bos rozen, je nieuwe matras, kleurpotloden, inlijstwerk, baklava, een nieuwe kapperscoupe, een cadeau, een mountainbike, een goede whisky, lokaal biertje, een hapje eten en nog veel meer.

Het Spijkerkwartier is een wijk met veel verborgen schatten. De wijk grenst direct aan het Arnhemse centrum. In de winkelstraten zijn vele speciaal- en ambachtszaken gevestigd waar de ondernemer vaak nog zelf in de winkel staat. De cafés en restaurants behoren tot de places to be in Arnhem.

Op de Facebookpagina van de Steenstraat vind je een overzicht van de deelnemende ondernemers en hun activiteiten. Het event wordt mogelijk gemaakt door VOS en de deelnemende ondernemers in het Spijkerkwartier.

Zaterdag 6 april
Tijd: 7 tot 17 uur
Prijs: gratis
Locatie: Steenstraat eo

www.facebook.com/steenstraat