touchstones presenteert vrij! cirque de la liberté in de asm-haven

VRIJ! Cirque de la Liberté is de allernieuwste circustheatershow vol clownerie, acrobatiek, muziek en zang.

Na zes succesvolle Cirque de la Liberté-producties, waar ieder jaar duizenden bezoekers van hebben genoten is VRIJ! de zevende van én met de bekende internationale circusartiesten Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt en de muzikanten Miguel Boelens en Joao Bittencourt.

Met VRIJ! zoeken we naar de betekenis van Vrijheid in deze tijd van corona. De restricties die ons noodgedwongen zijn opgelegd beïnvloeden ons dagelijks leven: thuis, wel/geen werk en vooral ook in relationele zin. Hoe nu met deze beperking van vrijheid om te gaan?

Vrij! Cirque de la Liberté treedt op surrealistische, evenwel toegankelijke en herkenbare wijze, deze confronterende realiteit tegemoet met een grote dosis humor en prachtige muziek, zoals u van het circus van de vrijheid gewend bent.

VRIJ! is bedoeld voor iedereen: jong en oud, arm en rijk en mensen van alle culturen. Om het werkelijk voor iedereen toegankelijk te maken geeft touchstones jaarlijks vrijkaarten aan minderbedeelde medemensen, zoals cliënten van de Voedselbank en Vluchtelingen. Het publiek helpt ons dit te realiseren door een “Durf te Delen [1=2] actieticket” te kopen. Waarmee je 1 entreeticket voor jezelf koopt en wij 1 ticket als vrijkaart kunnen weggeven.

Voorafgaand aan de avondshows of na afloop van de matinées wordt de heerlijke circusmaaltijd ‘Food&Freedom to go’ door Brasserie Dudok geserveerd gaat worden

Wij gaan ervoor zorgen dat komende zomer, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen, iedereen eindelijk weer een bijzonder avontuur kan gaan beleven!

Woensdag 14 juli t/m zondag 1 augustus 2021
Tijd: zie website
Prijs: zie website
Locatie: de ASM-Haven, Arnhem

www.cirquedelaliberte.nl

fotografie Rob Herstel