strand zuid: arnhems eigen stadsstrand

Het werd tijd! Vanaf vrijdag 5 juli heeft Arnhem eindelijk haar eigen stadsstrand: Strand Zuid. De strandtent bevindt zich op Stadsblokken en bestaat uit tien aangespoelde containers.

Strand Zuid is geopend van woensdag tot en met zondag van twaalf tot twaalf. Je kunt er terecht voor koffie of een drankje. Ook de keuken is dagelijks geopend voor streetfood gerechten. En: er is bijna dagelijks iets leuks te doen!

Elke donderdagavond biedt Strand Zuid in samenwerking met Posttheater stand-up comedy. Helemaal gratis. De vrijmibo wordt georganiseerd in samenwerking met LuxorLive. Ook gratis. Laat je ‘s zaterdags verrassen door een gevarieerd foodaanbod in combinatie met happy tunes uit onze DJ-container. Ook dit is gratis. Zondag is voor de Schavuiten van Zuid: terwijl de kids actief worden beziggehouden, kunnen de ouders lekker met de voeten in het zand
luisteren naar de fijnste bandjes.

Dus: schrap je vakantie, trek je agenda leeg en hoop op warm weer. Strand Zuid is overdag goed bereikbaar met het pontje. Met de fiets ben je binnen vijf minuten vanaf het centrum op Stadsblokken. En als je in Zuid woont: bofferd!

Strand Zuid is opgezet door Robin van der Beek, Tijs Bergevoet, Hans Peters en Willem Vierdag. Vier Arnhemse ondernemers die in Stadsblokken de gedroomde locatie zien voor dit initiatief. De komende jaren worden Stadsblokken en Meinerswijk ontwikkeld door Kondor Wessels Projecten.

Wekelijks programma:

Donderdag: vanaf 20.00 uur Posttheater x Strand Zuid
Vrijdag: vanaf 20.00 uur LuxorLive X Strand Zuid
Zaterdag: vanaf 16.00 uur Wisselend programma
Zondag: van 14.00 tot 17.00 uur Schavuiten van Zuid

www.strandzuidarnhem.com