sinterklaasfeest (2+) in musis arnhem

Ook dit jaar komen Sinterklaas en de Pieten weer een bezoekje brengen aan Musis. Dat vieren we op 30 november met een aanstekelijk, vrolijk Pepernoten-popconcert van Jelle Amersfoort & band. Met als extra’s een Meet & Greet met Sinterklaas en de Pieten en knutselactiviteiten. Een supergezellige middag voor kinderen (2+), familie en vrienden.

Programma:

• 11.30 uur Knutselen & spelen

• 12.30 – 13.30 uur Pepernotenpopconcert Jelle Amersfoort & band.

Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien. Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd zorgt Jelle Amersfoort samen met zijn band voor een energiek, aanstekelijk muziekfeest. Wat dacht je van swingen op Zie ginds komt de stoomboot of keihard meezingen met Oh kom er eens kijken. Misschien wil je wel twisten op Sinterklaas Kapoentje of juist lekker zwijmelen op Daar wordt aan de deur geklopt. Tussendoor nog even lekker uit je plaat op de Hokie-Pokie? Geen probleem. O ja: ook ontzettend leuk voor ouders en opa’s en oma’s!

• 13.30 – 14.00 uur Meet en Greet met Sinterklaas en Pieten

• 14.00 – 14.30 uur Vervolg knutselen en spelen

Tip: kom ook je schoentje zetten in Musis en ontvang t/m 6 december iets leuks in je schoen! Je schoentje zetten kan van ma t/m za 12:00 - 17:00 u bij het bespreekbureau in Musis, Velperbinnensingel 15 Arnhem.

Zaterdag 30 november
Tijd: 1130 tot 1430 uur
Prijs: €10,- | Gelrepas € 5,- (met coupon 98).
Locatie: Musis Arnhem

www.musisenstadstheater.nl/sinterklaasfeest

© Illustratie Noëlle Smit