runfest dudok arnhem

Dudok Arnhem bestaat 15 jaar en dat gaan we hardlopend vieren! Gaan jullie op woensdagavond 16 mei mee met RUNFEST Dudok door de Arnhemse binnenstad? We gaan een leuke route lopen langs 15 iconen op het gebied van cultuur en architectuur. We rennen zelfs door gebouwen heen, zoals de Eusebiuskerk, Focus Filmtheater, Rozet, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Luxor Live!

We verzamelen om 19.30 uur bij café-brasserie Dudok aan de Koningstraat 40. Daar krijgen we eerst een korte uitleg over de route. Vervolgens gaan we ongeveer zes kilometer lopen door de binnenstad. Bij terugkomt gaan we gezellig iets drinken in Dudok! Dus kom allemaal op 16 mei naar café-brasserie Dudok en neem vooral ook je buren, loopmaatjes, familie en vrienden mee. Want deze editie van RUNFEST is een gezellig verjaardagsfeestje!!

Programma
19.30 uur ontvangst in Dudok
19.45 uur hardlopend langs en door 15 architectuur- en cultuuriconen
21.00 uur runnersborrel in Dudok
22.00 uur einde

De deelname en catering zijn gratis. Let wel op: deelname is geheel op eigen risico. We begeven ons in het verkeer en houden ons aan de verkeersregels. De organisatie noch de deelnemende instellingen kunnen aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken of blessures.

Dit RUNFEST is onderdeel van DUDOK15, een feestelijk programma waarmee café-brasserie Dudok van 15 tot en met 29 mei haar vijftiende verjaardag viert. Andere hoogtepunten van DUDOK15 zijn de landelijke actie Lock me Up van de stichting Free a Girl, Het Grote Stadsdiner en de tentoonstelling Stille Stad over het werk van kunstenaar Bert van Ommen.

Woensdag 16 mei
Tijd: 19.30 uur
Prijs: gratis
Locatie: Koningstraat 40

www.arnhem.run