productpresentaties najaar 2018 bij baptist in arnhem

Baptist Arnhem organiseert dit najaar diverse productpresentaties met vijf vooraanstaande merken. Op deze dagen worden diverse machines en gereedschappen van uw favoriete merken gepresenteerd.

Zaterdag 6 oktober: Festool elektrisch gereedschap
Hans Bos geeft twee keer een presentatie over Domino en zagen & frezen met het elektrische gereedschap van Festool. Laat u informeren over de mogelijkheden en pak deze kans om zelf de machines uit te proberen!

Vrijdag 19 oktober: Robert Sorby houtdraaigereedschap
Clive Brooks, de fabrieksdemonstrateur van Sorby, zal in twee presentaties aandacht besteden aan diverse Sorby houtdraaigereedschappen. De Sorby collectie bevat een aantal unieke items welke Clive met enthousiasme en toewijding aan u zal demonstreren.

Vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober: Tormek natslijpsysteem
Hebt u een Tormek thuis, maar wilt u de fijne kneepjes van het slijpen leren? Of denkt u er over na om het Tormek T8 slijpsysteem of accessoires aan te schaffen? Op zowel vrijdag als zaterdag kunt u van Wolfgang Hess in een kleine groep advies krijgen over het Tormek natslijpsysteem.

Donderdag 1 en vrijdag 2 november: Record Power houtbewerkingsmachines
Wilt u meer weten over lintzagen of de houtdraaibanken van Record Power? Craig Heffren van Record Power geeft deze dagen diverse productpresentaties over de stationaire houtbewerkingsmachines en stofafzuiging van Record Power.

Zaterdag 17 november: Mafell elektrisch gereedschap
Ralf Kehne en Björn van Hilten van Mafell laten u diverse Mafell machines zien en voelen. Welke machines er voornamelijk worden besproken, hangt ook deels af van de inbreng van de groep. Dus hebt u specifieke vragen, wilt u algemene informatie of twijfelt u nog over de aanschaf van een Mafell machine? Kom dan naar de presentatie van Mafell!

Voor meer informatie, beschikbaarheid en inschrijven kijkt u op www.baptist.nl/agenda. De productpresentaties zijn alleen met inschrijving (maar wel gratis) te bezoeken. Vol=vol!

Vlamoven 32, Arnhem
026 445 16 44
www.baptist.nl