productpresentaties en workshops bij baptist arnhem voorjaar 2019

Baptist Arnhem organiseert dit voorjaar productpresentaties met diverse vooraanstaande merken én twee workshops. Tijdens de productpresentaties worden er diverse machines en houtbewerkingsgereedschappen van uw favoriete merken gepresenteerd.

Donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart: Tormek natslijpsysteem
Hebt u een Tormek slijpmachine thuis en wilt u de fijne kneepjes leren? Of denkt u er over na om het Tormek T8 slijpsysteem of accessoires aan te schaffen? Deze dagen krijgt u van Sébastien Ehnevid in een kleine groep advies over het Tormek natslijpsysteem.

Gratis inschrijving!

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart: Lie-Nielsen schaven, zagen en beitels
Curtis Turner presenteert in drie sessies de producten van Lie-Nielsen. U bent van harte welkom om Curtis te spreken en vragen te stellen over de Lie-Nielsen houtbewerkingsproducten. Zaterdagmiddag is Curtis in de winkel, voor iedereen die vrijblijvend vragen heeft over Lie-Nielsen producten.

Gratis inschrijving!

Donderdag 21 en vrijdag 22 maart: Mafell elektrisch gereedschap
Ralf en Björn van Mafell laten u diverse Mafell machines zien en voelen. Welke machines er worden besproken, hangt ook af van de inbreng van de groep. Dus hebt u specifieke vragen, wilt u algemene informatie of twijfelt u nog over de aanschaf van een Mafell machine? Kom dan naar een presentatie van Mafell! Vrijdag 22 maart is ook Maick van Osmo in de winkel aanwezig voor al uw vragen over het afwerken van hout voor binnen en buiten.

Gratis inschrijving!

Vrijdag 22 maart: workshop bijl- en mestechniek VersHout
Sjors en Job van VersHout geven twee workshops bijl- en mestechniek in onze winkel in Arnhem. Warm en droog in onze cursusruimte ervaart u zelf hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met uw eigen handen te maken. U leert veilig werken met vers hout door middel van verschillende mes- en bijltechnieken. Sjors en Job begeleiden u in een ontspannen sfeer bij deze fijne kennismaking met vers hout.

Deelname € 39,- per persoon.

Donderdag 11 en vrijdag 12 april: Record Power houtbewerkingsmachines
Wilt u meer weten over de lintzagen of de houtdraaibanken van Record Power? Craig Heffren presenteert de lintzaagmachines, draaibanken en stofafzuigers van Record Power.

Gratis inschrijving!

Donderdag 11 en vrijdag 12 april: workshop houtdraaien met Peter Peer
Op veler verzoek biedt Baptist u aan: een workshop houtdraaien met Peter Peer! Peter Peer is een zeer ervaren houtdraaier. Op een kalme, maar zeer enthousiaste wijze leert hij u de beginselen van het houtdraaien. U leert veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen. Ga tijdens deze interactieve workshops zelf aan de slag en ervaar hoe ontzettend leuk houtdraaien is!

Deelname € 49,- per persoon.

Vrijdag 3 mei: Festool elektrisch gereedschap
Titus Kamphuis demonstreert in twee sessies de Dominomachine én de elektrische zagen en frezen van Festool. Laat u informeren over de mogelijkheden en pak deze kans om zelf de machines uit te proberen! Op 3 mei is er tevens een vertegenwoordiger van Bessey aanwezig in onze winkel, voor al uw vragen over klemgereedschappen.

Gratis inschrijving!

Donderdag 16 mei: Sorby houtdraaigereedschappen
Clive Brooks, de fabrieksdemonstrateur van Sorby, zal aandacht besteden aan diverse Sorby houtdraaigereedschappen. De Robert Sorby collectie bevat unieke items die Clive met enthousiasme en toewijding aan u demonstreert.

Gratis inschrijving!

Voor meer informatie, beschikbaarheid en de inschrijvingsmogelijkheid kijkt u op www.baptist.nl/agenda. De productpresentaties en workshops zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Er zijn per presentaties of workshop een beperkt aantal plekken beschikbaar, Graag tot ziens in onze winkel!

Tijd: openingstijden winkel
Prijs: gratis (muv 22 maart en 11 & 12 april)
Locatie: Vlamoven 32

www.baptist.nl