plein 32 arnhem gewoon lekker eten

Meet & Ribs Arnhem heet vanaf 1 augustus Plein 32. Een nieuwe naam en nieuwe kaart maar de eigenaar blijft dezelfde. Plein 32 is een fijne plek waar je gewoon lekker betaalbaar kunt eten. Voor de echte vleesliefhebber maar ook voor de vegetariër.

De belangrijkste aanpassing van Plein 32 is de menukaart, geen kleine verschillende gerechtjes meer, maar ‘stoere’ hoofdgerechten, waarbij de indentiteit en de kwaliteit die u van ons gewend bent behouden blijft. Ook staan er verrassende combinaties op de kaart die het gerecht net iets spannender maken. Over de nieuwe naam en concept is goed nagedacht. Plein 32 is herkenbaar en gelinkt aan het Willemsplein waar we gevestigd zitten.

Plein 32 biedt luxe steaks van de lavagrill. Maar ook heerlijke Amerikaanse spareribs, black angusburgers, kip, zeebaars, curry’s, maaltijdsalades, vegetarische gerechten en nog veel meer. Bij Plein 32 kun je naast onbeperkt spareribs eten ook onbeperkt steak eten. Niet op een vaste dag in de week maar gewoon op álle openingsdagen. Voor alle stoere mannen (én vrouwen) onder ons hebben we de XXL carpaccio en de Plein 32 specials “Road Kill”, een mixed grill van biefstuk, buikspek, spareribs en kip. De “Viking burger”, een hamburger van maar liefst 300 gram op een heerlijk vers gebakken broodje en de klassieker “Surf & Turf”, biefstuk met gamba’s. Naast de gerechten op de menukaart kun je ook kiezen voor een 2 gangen menu, voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht of 3 gangen menu.

Er is veel aandacht besteed aan de gerechten maar ook aan bijpassende bieren en wijnen. Plein 32 schenkt pullen Grevensteiner van de tap maar ook speciaal krraftbieren van brouwerij de Snor én Brouwerij Leroy Brown uit Arnhem. Op de wijnkaart staan lekkere betaalbare wijnen.

De keuken is geopend woensdag t/m zondag van 16:00 tot 22:00 uur.

www.restaurantplein32.nl