phion geeft t/m 19 januari geen concerten

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal in lijn met het landelijke beleid rondom het coronavirus t/m 19 januari geen concerten geven. De nieuwe maatregelen komen voort uit de persconferentie van maandag 14 december jl. De huidige richtlijnen schrijven voor dat ook theaters en concertzalen hun deuren voorlopig moeten sluiten. Voor onder meer symfonieorkesten is het wel mogelijk om in deze tijdelijke lock down een concert zonder publiek te spelen, dat wordt opgenomen. Phion zal deze mogelijkheid bij een beperkt aantal concerten benutten. Door het maken van concertregistraties blijft Phion zijn taak vervullen om publiek in Gelderland en Overijssel live klassieke muziek te bieden.

Concert in huis
Via www.phion.nl/concertinhuis vind je de online concerten van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Phion werkt hierin samen met het nieuwe livestream- en registratieplatform 'Concert in Huis' van Classic.nl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest Den Haag. Dit platform is ten tijde van corona ontwikkeld om live vanuit je huiskamer en tegen betaling van een kleine vergoeding concerten van Phion en andere Nederlandse top orkesten bij te wonen. Phion zal de komende tijd elke maand een of twee concerten via dit platform aanbieden.

Kaarten
Mocht je kaarten hebben voor een van onze concerten in de periode t/m 19 januari, dan word je door de betreffende zaal nader geïnformeerd. De medewerkers van de concertzalen en theaters doen hun uiterste best alle kaartkopers zo goed en snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter zijn dat je iets langer op informatie zal moeten wachten. Wij vragen hiervoor je begrip en hopen je snel weer bij een van onze concerten te mogen ontmoeten.

www.phion.nl