nieuwe sportschool nogravity crossfit geopend

Na maanden klussen opende NoGravity CrossFit onlangs haar deuren.

Een sportschool die trainingen op de sporter aanpast, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Oprichter Ramazan Bilici blikt terug op een succesvolle eerste maand.

NoGravity CrossFit is opgericht vanuit de passie van de oud militair Ramazan. Voor hem staan techniek, veiligheid, resultaat en toegankelijkheid het hoogste op zijn prioriteitenlijst. "Ik vind het geweldig om mijn kennis over te dragen aan de sporters. Het is mooi om te zien hoe zij in de afgelopen maand door gebruik te maken van simpele attributen steeds iets dichter bij hun doel komen. CrossFit is voor iedereen die maximaal zijn best wil doen."

<strong>CrossFit</strong>
CrossFit bestaat uit functionele bewegingen vanuit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek, atletiek en conditietrainingen. Door deze elementen te combineren is het de meest effectieve trainingsmethode. De intensiteit van de trainingen worden per persoon aangepast. Naast dit aanbod kunnen de sporters ook terecht voor voedingsadviezen gebaseerd op Paleo en voor Mylogenics, een test- en behandelmethodiek in de revalidatie wereld.

<strong>Uniek concept</strong>
NoGravity CrossFit heeft een uniek concept in de regio. De sportschool integreert namelijk drie sessies personal coaching per jaar in het lidmaatschap. Ramazan vindt het uiterst belangrijk dat de sporters zich goed voelen bij NoGravity CrossFit en wil iedereen helpen écht fit te worden. Om te ontdekken of NoGravity CrossFit bij iemand past, kan iedereen gratis een proefles komen volgen.

<a href="https://www.nogravitycrossfit.nl/" target="_blank" rel="noopener">www.nogravitycrossfit.nl</a>

Leave a reply