loods 5 opent vijfde winkel in duiven

Afgelopen zaterdag 30 november, opende Loods 5 haar nieuwste winkel in Duiven. Het gebouw, dat speciaal voor de winkel is neergezet, is gelegen aan de A12 en beslaat 19000m2 winkeloppervlak. Bezoekers vinden er een uitgebreid assortiment aan woon- en lifestyle artikelen.

Nieuwbouw
De winkel neemt haar intrek in een nieuwbouw pand. In april werden de eerste heipalen geslagen en vanaf dat moment is er zonder oponthoud gewerkt om het pand in gereedheid te brengen voor de oplevering. Bij Loods 5 Duiven kunnen bezoekers zeven dagen per week terecht in 328 verschillende units van in totaal 106 verschillende deelnemers die allemaal een eigen, uniek assortiment aanbieden met de focus op wonen en lifestyle. Daarnaast biedt een ruim restaurant bezoekers de gelegenheid om tijdens het winkelen van een lunch of kop koffie te genieten. De winkel is gelegen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, Cartograaf 14 in Duiven en heeft een parkeergarage met 600 parkeerplekken.

Vijfde winkel
Het is de vijfde winkel die wordt geopend. Eerder konden klanten al terecht in Zaandam, Sliedrecht, Amersfoort en Maastricht, waar 7 maart een winkel opende in de oude Sphinx-fabrieken.

Concept
Loods 5 is een populair retail concept waarbij deelnemers een unit kunnen huren waarin ze een eigen assortiment aanbieden. Dat maakt het concept uniek in Nederland en zorgt ervoor dat je met iedere woonwens in de winkel terecht kunt. Daarnaast zorgt een vast team aan stylisten ervoor dat door de hele winkel genoeg wooninspiratie te vinden is.

Jubileumjaar
In december 1999 opende de eerste winkel in Zaandam. Wat begon als factory outlet is uitgegroeid tot een volwaardige woonwinkel met inmiddels vijf vestigingen en een garage outlet. Loods 5 viert in december van dit jaar haar 20-jarig bestaan.

www.loods5.nl