landgoedfilm avegoor twee avonden filmvertoning in de buitenlucht

Omcirkel vrijdag 27 en zaterdag 28 september vast met een dikke stift in de agenda! Dan vindt de eerste editie van LandGOEDfilm plaats bij Fletcher Hotel Landgoed Avegoor in Ellecom. In een prachtige, natuurlijke setting wordt iedere avond een andere film vertoond. De toegang is gratis en als je wilt kun je vooraf aanschuiven bij een speciaal dinerarrangement.

Het Gelders Arcadië bestaat uit ruim 100 landgoederen en buitenplaatsen op de Veluwezoom. Dat zijn stuk voor stuk schitterende bezienswaardigheden. Landgoed Avegoor is onderdeel van dit Gelders Arcadië. Tijdens LandGOEDfilm kun je hier in een unieke omgeving komen genieten van de plek, terwijl je met z’n allen in een fijne setting de film kunt bekijken.

Op vrijdagavond wordt de film ‘C’est la Vie’ vertoond. Op zaterdagavond kun je kijken naar ‘Pride and Prejudice’. Op beide avonden wordt de film gestart om 20.30 uur. Je bent echter al vanaf 18.00 uur welkom om aan te schuiven bij het dinerarrangement dat Landgoed Avegoor speciaal voor deze avond aanbiedt. Kijk daarvoor op de website van Landgoed Avegoor. Rondom de film is er uiteraard ook voldoende eten en drinken te verkrijgen.

De toegang tot de filmvertoning is voor iedereen gratis. Je mag zelf een stoel, een dekentje of een kussen meenemen of je kunt een strandstoel reserveren. Dat kan door een mail te sturen aan landgoedfilm@gmail.com onder vermelding van het aantal personen, de dag waarop je wilt komen en jouw contactgegevens. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van € 2,- per strandstoel, die je ter plekke contant kunt voldoen. Mocht het onverhoopt gaan regenen: de poncho’s liggen voor iedereen klaar. Het meenemen van eigen drankjes en eten is niet toegestaan maar Landgoed Avegoor verzorgt dit voor je.

LandGOEDfilm is een initiatief van de gemeente Rheden in samenwerking met Filmhuis Dieren en Fletcher Hotel Landgoed Avegoor. Het evenement wordt ondersteund door de Provincie Gelderland.

www.rheden.nl/landgoedfilm en www.landgoedavegoor.nl