huiskamerfestival muziek bij de buren arnhem komt er weer aan

Zondagmiddag 2 februari 2020 presenteert Arnhem voor de zevende maal wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren Arnhem is dat de optredens plaatsvinden in 100 huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Arnhem en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Arnhem op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Arnhemse muzikaliteit en gastvrijheid.

Nationale Muziek bij de Buren-dag
Muziek bij de Buren is gestart zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Dankzij social media staan wij in contact met de hele wereld, maar vaak kennen wij onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

De decemberdrukte omzeilen
December - de maand van feestdrukte en voor velen inmiddels ook de maand van Muziek bij de Buren. Deze editie willen we de decemberdrukte omzeilen en het feestje meenemen naar het nieuwe jaar. Schrijf daarom 2 februari 2020 vast in jouw agenda. Dan starten we februari samen met echte Arnhemse muziek en gastvrijheid!


Meedoen met Muziek bij de Buren?

Enthousiaste inwoners van Arnhem kunnen zich vanaf 18 oktober opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Inschrijven kan tot en met 1 december via de website.

Organisatie Muziek bij de Buren Arnhem
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De organisatie van Muziek bij de Buren Arnhem is in handen van enkele betrokken bewoners. Samen maken wij op 2 februari van Arnhem één grote huiskamer!

Datum: zondag 2 februari 2020
Tijd: 12 tot 18 uur
Prijs: gratis
Locatie: ± 100 huiskamers in verschillende wijken in Arnhem

www.muziekbijdeburen.nl