hollands glorie ii in luxor live

Voor de achtste keer worden generaties deze winter met elkaar verbonden door middel van muziek tijdens de Arnhem TOP2000. Naast de vaste programma onderdelen is vorig jaar het Nederlandstalige programma Hollands Glorie in Luxor Live toegevoegd. Een waar succes dat om een vervolg vroeg. Daarom presenteert Emile Hartkamp op donderdag 20 december ‘Hollands Glorie II’.

Hollands Glorie is een Hollandse muziekavond voor alle generaties, waarin talent en de toppers van ons land de mooiste hits vertolken. Vorig jaar overdonderde Otto Lagerfett de zaal met zijn Duitse schlagers. Hij zette de zaal geheel op zijn kop. Daarom staat Otto Lagerfett dit jaar als één van de headlines op het podium in Luxor Live. Feestzanger Alex zingt natuurlijk zijn hit Bossie Rooie Rozen voor ons. Ook Joey Hartkamp, met de BUMA NL talent award op zak, mag op deze avond niet ontbreken. Peter Beense maakt als één van de grootste volkszangers van Nederland de avond compleet.

Zing tijdens Hollands Glorie II mee met de Hollandse muzikale hoogtepunten onder leiding van Arnhemse liedjesschrijver en producent Emile Hartkamp. Samen met de sterren maakt hij er weer een onvergetelijke avond van.

Line up: Otto Lagerfett, Peter Beense, Alex, Joey Hartkamp en Emile Hartkamp. Met in het voorprogramma o.a. de talenten Arjan Koenen en Jeroen Visser.

www.luxorlive.nl/agenda/hollands-glorie-II