hippisch gelderland sportcentrum papendal verplaatst naar 2022

Door de huidige situatie en de onzekerheden die dit met zich meebrengt heeft het bestuur van Hippisch Gelderland (voorheen Outdoor Gelderland) dit jaar helaas moeten besluiten om een van de mooiste outdoor paardensport evenementen van Nederland door te schuiven naar 2022.

Voorzitter Theo Driessen: “natuurlijk hadden we graag weer een sfeervol internationaal paardensport event op het welbekende nationaal sportcentrum Papendal te Arnhem willen organiseren. Maar ook wij hebben geen keuze, de gezondheid voor mens en dier staat voorop.”

Voor 2022 zijn de ambities groot! Het bestuur onderzoekt de mogelijkheden om naast de vertrouwde internationale springrubrieken, in 2022 het evenement uit te breiden met dressuur. Dit zou betekenen dat er voor de dressuursport extra dagen bijkomen zodat naast de springsport ook de liefhebbers van de dressuursport kunnen genieten in Arnhem.

Het bestuur kijkt uit naar een sportief en succesvol Hippisch Gelderland in 2022 op Sportcentrum Papendal in Arnhem en hoopt velen te mogen verwelkomen.

www.hippischgelderland.nl

fotocredits: Digishots