het voorjaarsnummer van eigen arnhem is uit en overal verkrijgbaar

on top (of)

Nog voor de officiële opening mocht ik de glazen balkons aan de Eusebiuskerk betreden, Arnhems' nieuwste attractie. Om er te komen moet je wel een daredevil zijn, maar dan heb je ook wat. Een uitzicht vanuit een uniek oogpunt. En als u er dan toch bent, bewonder dan meteen de gerestaureerde beeldhouwwerken van onder andere de stripfiguren van Disney.

Tijdens het schrijven van het voorwoord voor het najaarsnummer was mijn (voor)uitzicht minder fraai. Zes maanden later is dat geschiedenis. Na een geslaagde hersenoperatie en halverwege (ik klop af op onbewerkt hout) mijn chemokuur, begint het leven mij weer toe te lachen. Nog niet helemaal op mijn toppunt, maar wel op de goede weg!

Ondertussen werd er een nieuw nummer in elkaar geklust waar het voorjaar van af spat. Op een prachtige dag diende een feeërieke locatie in de bossen als achtergrond voor de modeshoot. Een interview met vragensteller Basti Baroncini en de wandeling met Hajo Bruins over zijn hechte band met Arnhem. Bovendien gaan we in gesprek met de (internationaal) vermaarde kunstenaar Arno Arts. Ook een ode aan de Jansbeek ontbreekt niet.

In samenwerking met twee adverteerders zijn er spectaculaire lezersacties. Zo kunt u ervaren hoe het is in een Audi A1 te rijden en maakt u kans om te boulderen in de Rijnhal. Kijk hiervoor op pagina 55 en 67.

Pascal Gödden

© fotografie joost ooijman

Leave a reply