het voorjaarsnummer is uit!

Tot nu toe was het beeld bij de aankondiging van een nieuwe editie er een uit de fysieke uitgave. Het is de eerste keer dat dit niet zo is.

Het coverbeeld van de kersverse uitgave van eigen! is gemaakt door Louise te Poele. Deze Arnhemse kunstenaar, recent winnaar van de Arnhemse Cultuurprijs, gaat in de rubriek 'fijne proevers' in de leer bij de chef-kok van The Hunting Lodge in Rozendaal. Omdat we bij eigen! het werk van kunstenaars respecteren, is ervoor gekozen geen uitsnede te maken en het werk af te beelden zoals door haar bedoeld.

De liggende foto die je hierboven ziet is van stuwcomplex Driel. Sinds mijn jeugd een opvallend baken in het rivierenlandschap. Ooit bedacht ik me hoe het zou zijn om erover te lopen, hoewel ik wist dat er ook een tunnel is... Meer lees je in de nieuwe rubriek 'reportage'.

Verder ging onze eigen foodblogger Leverne, in het kader van een van onze nieuwe kernwaarden #food, op onderzoek naar wat er in het Arnhemse oerwoud op het gebied van eten en drinken te beleven is.

Zoals je mag verwachten veel interessante verhalen en rubrieken over alles wat onze stad zo de moeite waard maakt.

Vraag de hardcopy bij een van de bekende adverteerders of kijk in het e-zine: https://eigenarnhem.nl/lees-eigen-online. Medio week 16 ligt het voorjaarsnummer weer in de wachtkamers en op de leestafels.

Pascal Gödden

Fotografie: Joost Ooijman