gratis nummer eigen! arnhem tijdens uitnacht 2019

Vier kunst en cultuur op  tijdens de 2e editie van de Arnhemse Uitnacht. Gedurende de hele avond en nacht vinden diverse evenementen en programma’s plaats verspreid over de binnenstad van Arnhem. Meer dan tweehonderd culturele instellingen, organisaties, liefhebbers, makers en artiesten brengen kunst en cultuur in de openbare ruimte en in de cultuurhuizen. Ook op onverwachte plekken in horecazaken en bij winkeliers zijn creatieve workshops georganiseerd.

Workshops
Op onverwachte plekken in horecazaken en bij winkeliers zijn creatieve workshops georganiseerd. Zo is er bij Parfumerie Linnewiel een workshop klassiek scheren en bij Christine le Duc een 'Masturbation Masterclass'. Reset Fashion organiseert samen met de LingerieBoetiek 'Dress for Success'. Een workshop over het passen van de juiste BH en hoe deze perfect onder jouw speciale jurkje of broekpak past. Kijk voor een compleet overzicht van alle workshops hier.

Gratis
De hele avond en nacht is kosteloos en bovendien is op alle deelnemende locaties gratis het najaarsnummer van eigen! Arnhem te krijgen. In dit nummer onder andere een interview met Estavana Polman, de eigenaren van restaurant De Steenen Tafel en modestudio MAISON the FAUX. Het debuut van Arnhemse foodblogger Leverne van etenmetlev.nl, deze keer de modeshoot in Focus en al het andere wat Arnhem zo de moeite waard maakt!

De Arnhemse Uitnacht start met de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem in de Stadhuishal om 17.30 uur en een openingsact op de Markt om 19.00 uur.

Vrijdag 25 januari 2019
Tijd: 1730 tot 1000 uur (Morning Rave zaterdag 26 januari)
Prijs: gratis
Locatie: Binnenstad Arnhem

www.arnhemseuitnacht.nl