funkanizers, boka de banjul & mr weazley op festival de luie hond

Van afrobeat tot soul van funk tot reggae, een weekend vol livemuziek op het terrein van de voormalige Cobercofabriek. Headliners op zaterdag zijn de energieke Funkanizers en de Arnhemse afrobeatsensatie Mr Weazley. Zondag op primetime kan men genieten van de Afrikaanse klanken van Boka de Banjul.

Openingsavond vrijdag 31 augutus
Eerder werd al bekend gemaakt dat de openingsavond van het festival bestaat uit een eerbetoon aan de legendarische reggaeartiest Bob Marley en de grootste Nederlandse act aller tijden Doe Maar. Deze avondvullende tributeshow zit boordevol klassiekers gespeeld door Rootsriders (tribute Bob Marley) en Toe Maar.

Randprogramma
Verder de leukste kidsplayground van Arnhem: Puppy Palace. Met ook dit jaar weer gratis toegang voor kids t/m 12 jaar. Het uitgebreide randprogramma complementeert het festival. Op zaterdag onder andere de kleinste concertzaal van Nederland door Toni Rodero , het Luie Hond Runfest en op zondag vintagemarkt Wijvenkraam in de oude flessenloods van de Melkfabriek.

Volledige muziek line-up:

Funkanizers, Rootsriders, Mr Weazley, Boka de Banjul, Toe Maar, Banana Savannah, Heights Meditation, Madspice, Thaiti, WILD organ & drums, Bowe, TinWishTin, The Koalaz, Richard Cejer, Lady Boys, Aymar Torres, Cravings en Match Box.

Vrijdag 31 augustus (Tribute 2 Bob Marley door Rootsriders, Toe Maar en Tinwishtin)
Tijd: 18.00 uur
Prijs: € 15 (inclusief weekend toegang)

Zaterdag 1 & 2 september
Tijd: hele dag
Prijs: € 5 (kids t/m 12 jaar gratis)
Locatie: De Melkfabriek

www.festivaldeluiehond.nl