fotoexpositie mannen met baarden in dudok arnhem

Ondernemer, kok, levensgenieter, outdoorman, vormgever, hondenvriend, reiziger, sporter, verbinder, kunstzinnig, oermens, buschauffeur, autoliefhebber. Ze zijn allemaal anders, maar één ding hebben ze gemeen. Het zijn Mannen met baarden!

Fotograaf Ingrid Joppe
Zij is gefascineerd door mensen en hun verhaal. Of dit nou meeslepende levensverhalen zijn, of een luchtig onderwerp zoals een baard. Ze is geïnteresseerd in de ‘drive’ en de passie van mensen. Na de Echte Arnhemse Meisjes komt fotograaf Ingrid Joppe met een nieuwe serie: Mannen met baarden.

Mannen met baarden
In gesprek met de mannen tijdens het fotograferen kwam ze leuke dingen te weten. Zo wil buschauffeur Reinout zijn baard zo lang laten groeien dat de baard over zijn schouder wappert als hij op zijn Harley rijdt. Bekende Arnhemmer en Jeroen Glissenaar heeft niet het gevoel dat ie door de baard bij een groep hoort. Voor Ewald hoorde het bij de start van een nieuwe fase in zijn leven. Vader Jan heeft zijn passie voor baarden doorgegeven aan zijn zoon Jan. En Wouter en Nicky doen met hun baard zelfs mee aan wedstrijden.

De opening is op 23 september van 16.00 – 18.00 uur zijn er barbers van Barbershop De Rijn aanwezig om baarden van bezoekers nog beter in model te krijgen. En natuurlijk komen de Mannen met baarden elkaars baard en foto bewonderen.

Maandag 17 september t/m zondag 4 november
Prijs: gratis
Tijd: openingstijden brasserie
Locatie: Dudok Arnhem

www.joppefotografie.nl en www.dudok.nl