forms viert 20 jarig jubileum in willemeen

FORMS is het langst lopende Drum & Bass (Dance) evenement van Nederland. Het eerste evenement vond plaats in februari 1998 in de Goudvishal te Arnhem. En dat wordt gevierd! Vanwege ons jubileum willen wij iets terug doen voor onze (trouwe) bezoekers. Speciaal voor dit evenement laten wij dan ook twee grote DJ’s overkomen uit Engeland om deze mijlpaal te vieren. Twee befaamde artiesten die het geluid van FORMS mede hebben gevormd de afgelopen jaren: SpectraSoul en Optical.

FORMS is opgericht met als doel om verschillende disciplines met elkaar te versmelten. Muziek, audiovisuele performances en een platvorm voor zowel gevestigde artiesten als ook opkomende talenten. Deze multivormige mix ga je zeker ook terugzien op deze bijzondere editie.

De FORMS Summerjam is een jaarlijks legendarisch terugkerend evenement. Uniek aan deze avond is dat bezoekers waterpistolen mogen meenemen en kunnen los gaan op de dikste Bass muziek van Arnhem en omstreken. Girls, don’t be shy and bring your bikinis!

Op 30 juni vindt FORMS plaats in het gehele pand van de Willemeen. In de grote zaal Drum & Bass en in het café Hip Hop, gehost door de Arnhemse crew Illmatic Blockparty.

Zaterdag 30 juni 2018
Tijd: 22:00 – 05:00 uur
Prijs: 11 euro vvk, 13 euro deur
Locatie Willemeen, Arnhem

www.willemeen.nl