eigen reisgids voor bezoekers arnhem

Vanaf 28 oktober ligt de reisgids time to momo Arnhem in 800 boekwinkels in Nederland en Vlaanderen. Op woensdag 30 oktober a.s. vieren we dit samen met alle partijen die een vermelding hebben gekregen in de gids bij Bar De Groen aan de Weverstraat 40. Hiermee trakteert Arnhem de (potentiële) bezoeker op de leuke plekken in beide steden.

Stichting Made in Arnhem is de samenwerking aangegaan met time to momo, omdat er nog geen reisgids over Arnhem buiten de stad te verkrijgen was en time to momo inmiddels een bewezen concept is. Time to momo, voorheen de 100%-boekjes, is al jaren marktleider op het gebied van reisgidsen in Nederland en Vlaanderen. Het bijzondere van hun concept is dat de adressen door een local worden geselecteerd, zodat je in eigen tempo de stad kunt ontdekken en de local lifestyle kunt beleven zonder dat je je hoeft voor te bereiden. Geen van de adressen heeft voor de vermelding betaald, niet voor de tekst en niet voor de foto's.

Na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht zijn Arnhem en Nijmegen de eerste middelgrote steden die een reisgids van time to momo in de winkels hebben liggen. Stichting Made in Arnhem is ervan overtuigd dat de regio Arnhem Nijmegen alle ingrediënten heeft voor een meerdaagse stedentrip. Dit blijkt ook wel uit de recentelijke benoeming van Arnhem in de top 10 lijsten van The Guardian en de Lonely Planet.

Een voorproef van wat time to momo Arnhem te bieden heeft, is te zien in de video die van Mirjam Lingen, de local die de adressen geselecteerd heeft.

Vanaf mei 2019 is citymarketingorganisatie ‘Made in Arnhem’ actief. De Stichting is tot stand gekomen door een wens van gemeente Arnhem en verschillende ondernemersverenigingen en diverse organisaties uit de stad zoals Ondernemers Kontakt Arnhem, Platform Binnenstad Arnhem en IPKW. Samen willen we meer bedrijvigheid en bekendheid creëren in en voor Arnhem.

www.madeinarnhem.nl