eigen! arnhem verloot ism zenna velp twee weken gratis audi-lease

Privélease, zou dat wat voor jou zijn? Zorgeloos rondrijden in een gloednieuwe bolide, zonder om te kijken naar reparaties, verzekeringen, wegenbelasting en de hele rataplan? Je kunt het nu twee weken gratis testen bij Zenna Audi Velp.

Wil jij twee weken gratis Audi-lease testen? Stuur voor vrijdag 1 juni een email aan lezersactie@eigenarnhem.nl

Stel je voor: een fonkelnieuwe Audi A1 voor de deur en zelf alleen maar voor brandstof pinnen. De rest wordt voor je geregeld in een leaseconstructie. Normaal betaal je volgens contract een vast bedrag aan maandelijkse leasekosten. Maar Zenna Audi organiseert speciaal voor de lezers van eigen! Arnhem een aantrekkelijke actie. Daardoor maak ook jij kans op twee weken gratis privélease van een premium hatchback Audi A1!

Geen bijtelling
Zakelijk leasen kennen we allemaal, maar ook privé leasen wordt steeds populairder in Nederland. Private lease houdt in dat je een auto voor een langere periode voor een vast maandtarief privé huurt. Dat betekent nooit meer onverwachte autokosten, behalve de brandstof. In tegenstelling tot zakelijke lease hoef je bij privélease geen bijtelling te betalen aan de Belastingdienst.

Heb je op dit moment niet de middelen om een auto aan te schaffen, maar wil je wel in het allernieuwste model rondrijden, dan is privélease misschien wel een goed idee. Zenna Audi Velp

WINNEN!
Wil jij twee weken gratis Audi-lease testen? Stuur voor vrijdag 1 juni een email aan lezersactie@eigenarnhem.nl

Kleine lettertjes
• Medewerkers van Zenna/Zijm en eigen! Arnhem zijn van deelname uitgesloten
• Deelnemers zijn 18+ en in het bezit van een geldig rijbewijs B
• Van de winnende chauffeurs wordt verwacht dat ze in die twee weken regelmatig hun ervaringen (en foto’s!) delen op de sociale media. In eigen! #35 plaatsen we een verslag van hun belevenissen

www.zenna.nl