eigen! arnhem verloot ism rijnboulder 25 keer twee boulderuitjes

Eigen! arnhem verloot in samenwerking met RijnBoulder 25 keer twee boulderuitjes. Onder begeleiding van een instructeur maak je in 1,5 uur kennis met de bouldersport (vanaf 7 jaar). Stuur voor maandag 21 mei een email aan lezersactie@eigenarnhem.nl

Boulderen in de Rijnhal
RijnBoulder is het nieuwste bouldercentrum van Nederland, gevestigd naast Decathlon in de Rijnhal in Arnhem. Nadat grote concerten en sportevenementen naar het Gelredome waren verhuisd, heeft de komst van Decathlon de Rijnhal nieuw leven ingeblazen. Mountain Network sluit hierbij aan met een hoogwaardige boulderhal en een Grand Café + Pizzabar in dit historische gebouw.

Wat is boulderen?
Boulderen is klimmen op wanden en blokken tot een maximum van 4,5 meter hoogte. Je hebt hierbij geen touw nodig aangezien een dikke valmat voor een zachte val zorgt. De boulderroutes noemen we ook wel ’boulderproblemen’ en je kunt ze oplossen door bij het klimmen techniek, kracht en lenigheid te combineren. Klimmen bestaat als sport al heel lang en heeft drie disciplines: lead-, speed- en boulderklimmen. In 2020 staat sportklimmen op het programma van de Olympische Spelen in Tokyo! Mede door de laagdrempeligheid is boulderen een zeer snel groeiende tak van sport en geschikt voor alle leeftijden, bij RijnBoulder zijn kinderen zelfs welkom vanaf 5 jaar.

Bouldercentrum RijnBoulder
Op twee etages is het bij RijnBoulder mogelijk om te boulderen, te trainen en heerlijk te eten. Zowel recreanten als topsporters kunnen hun hart ophalen bij RijnBoulder. Naast vrij boulderen, worden er introductielessen, cursussen en groepsuitjes aangeboden. Jeugd kan lid worden van de Mountain Club, de actieve jeugdklimclub van Mountain Network.

Grand Café + Pizzabar La Rocca
Koffie en thee van Peeze, een ruim assortiment van bieren en dranken en heerlijke pizza’s en foccacia’s onder een industrieel en modern dak, dat is La Rocca. De houtgestookte oven is de trots van het restaurant en zal door de pizzaiolo’s worden gebruikt voor de mooiste én lekkerste creaties. Daarnaast is er een ruim opgezette bar, een kinderhoek en uiteraard het uitzicht op de klimmers in RijnBoulder.

RijnBoulder en Pizzabar La Rocca zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur (zondag tot 21.00 uur).

Kans maken op de gratis boulderuitjes? Stuur dan voor maandag 21 mei een email aan lezersactie@eigenarnhem.nl

www.rijnboulder.nl en www.pizzabar-larocca.nl