eerste exemplaar pocket eigen! arnhem op arnhemproeft!

Onder zeer feestelijke weersomstandigheden nam Mark Puijpe (Zijm B.V.) gistermiddag bij de opening van ArnhemProeft! het allereerste exemplaar in ontvangst van de vijfde editie van de enige Arnhemse eropuit pocket.

Het lommerrijke Lauwerspark naast de Parkzaal van Musis beleefde gistermiddag de aftrap van het zalige culinaire festival ArnhemProeft!. Dertig uitsluitend Arnhemse horecaondernemers laten ons nog tot en met zondag 1 juli kennismaken met verrassende zomergerechtjes. Ook Arnhems muzikaal en danstalent krijgen een podium op het groene gras rondom de Lauwersgracht.

Nieuwsgierig? Na Puijpe ontvangen de eerste duizend bezoekers bij het programmaboekje van ArnhemProeft! een exemplaar van de nieuwste pocketeditie, met daarin onder andere kunst- en cultuurinstellingen, een evenementenagenda, bijzondere winkels, de beste horeca-etablissementen, geheimtipps en andere nieuwswaardigheden.

Zijm is al meer dan zestig jaar vertrouwde dealer Volkswagen/Seat/Skoda voor de regio Arnhem en een zeer gewaardeerde partner van eigen! Arnhem.

Voor een sfeerimpressie van de eerste festivaldag zie het album op Facebook.

© tekst nicole beaujean en fotografie chiel eijt