date-restaurant terug in arnhem

Als het aan kok Estée Strooker ligt, vieren singles uit Arnhem en omgeving Valentijn dit jaar niet in hun eentje. In plaats daarvan genieten ze van een 4-gangendiner tijdens een online blind date, georganiseerd door restaurant ‘t Amusement.

In de zomer van 2019 organiseerde Strooker met haar compagnon Charis Heising twee keer een evenement met blind dates, zoals in het populaire televisieprogramma ‘First Dates’. Strooker: “We kregen regelmatig de vraag of we dit nog eens zouden organiseren. Deze extra eenzame Valentijn leek ons daar het ultieme moment voor.”

Match en menu
Restaurant ‘t Amusement aan het Roermondsplein doet het voorwerk: het menu samenstellen én singles matchen. Dat laatste gebeurt aan de hand van de antwoorden die deelnemers invullen op een vragenlijst. Op het menu staan restaurantwaardige gerechten, waar singles thuis tijdens hun online date zelf alleen nog de laatste hand aan leggen.

Singles die deze Valentijn wel zin hebben in een online date kunnen hier het Amusement Thuis Valentijnsmenu voor zichzelf bestellen en daarbij de optie 'online date restaurant' aanvinken.

Actie tegen eenzaamheid
Ook aan wie een blind date niet direct aandurft, is gedacht. Strooker: “Voor ieder Valentijnsmenu dat we verkopen, geven we een culinaire verrassing cadeau aan iemand die het kan gebruiken. Iedereen kan iemand anders opgeven via een formulier op onze website. Als we meer dan 150 menu’s verkopen, doen we een donatie aan een goed doel dat zich inzet tegen eenzaamheid.”

www.restaurant-amusement.nl