dansen bij versteegh organiseert dans marathon

Dansen bij Versteegh, de Balletschool en Bransz slaan de handen inéén en organiseren in het weekend van 8 en 9 juni een Dansmarathon! Dit doen we niet zomaar: we willen met dit dansspektakel zoveel mogelijk geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Met dit geld worden onderzoeken gesteund die zorgen voor betere medicijnen en behandelingen voor veel verschillende spierziekten.

Wij, als dansers, weten als geen ander hoe belangrijk onze spieren zijn en wat we er allemaal mee kunnen. Tijdens de dansmarathon gaan wij onze spieren dus aan het werk zetten voor dit goede doel!
De marathon wordt gehouden bij Dansen bij Versteegh aan de Velperweg en is opgedeeld in twee delen. We beginnen de dag met een Kidsmarathon van 16:00 tot 20:00 uur waarin niet alleen heel veel gedanst wordt, maar ook dansspelletjes, -wedstrijden, -opdrachten worden uitgevoerd. Om 20:00 uur gaan we met de oudere kinderen en volwassenen door met dansen tot 08:00 uur de volgende ochtend!

Je kunt meedoen met dit mooie weekend vol dans, door sponsors te zoeken die jou sponsoren per gedanste dans (er kan ook een maximumbedrag worden ingevuld). Tijdens de marathon kun je na elk nummer waar je op gedanst hebt een stempel halen bij de stempelstations en zo je stempelkaart(en) vullen! Is je stempelkaart vol, dan lever je deze in en krijg je een nieuwe.

Zaterdag 8 juni
Tijd: 16 tot 20 uur (tot 12 jaar) en vanaf 12 jaar van 20 tot 08 uur de volgende dag.
Prijs: nvt
Locatie: Dansen bij Versteegh Velperweg

http://www.dansenbijversteegh.nl/agenda/dansmarathon-voor-het-prinses-beatrix-spierfonds