dansen bij versteegh dé dansschool voor arnhem en omstreken

Dansles? Versteegh is dé dansschool voor Arnhem, Elst, Velp, Oosterbeek, Rozendaal, Huissen, Westervoort en Dieren. Naast onze hoofdvestiging aan de Velperweg, zijn we op meerdere locaties te vinden. Nieuwsgierig? Je bent altijd welkom een kijkje te komen nemen of een les mee te draaien.

Danscafé (stijldansen)
De dansavond voor alle ballroom & latin dansers. Gezellige sfeer en een mooie dansvloer.

Zaterdag 2 november
Tijd: 20.30 - 0.00 uur
Prijs: € 5 p.p.

www.dansenbijversteegh.nl/agenda/danscafe37/herfstvakantie/salsa-fever-sunday/danscafe/


Lindy Hop in one day!
Zaterdag 9 november bootcamp Lindy Hop! Leer deze superleuke dansvorm in een dag en geniet 's avonds van de bigband tijdens het feest. In 3 uur tijd leer je de basis van de Lindy Hop. We beginnen vanuit een 6-count basis. Naast een aantal variaties besteden we ook aandacht aan het wisselen tussen de 6-count en 8-count basis en gaan we in op techniek. Kun je al Lindy Hoppen, geen probleem. Er zit genoeg uitdaging in deze bootcamp. Nieuw in de Lindy Hop? Kom het leren! Na deze middag kun je lekker uit de voeten tijdens ons Hopla! feestje. Geef je snel op middels onderstaand formulier.

Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Prijs: € 35 inclusief feest

www.dansenbijversteegh.nl/agenda/lindy-hop-one-day/

Hopla! Lindy hop party met bigband
Zaterdag 9 november komt de Hopla! All-Star Big Band heerlijke Lindy hop en Swing muziek spelen. Hoe fijn is het om op live muziek te kunnen dansen :). Ook als je niet van dansen houdt, maar wel van de muziek, ben je natuurlijk welkom. De avond begint om 20.00 uur met een workshop dips and tricks!

Zaterdag 9 november
Tijd: 20.00 - 0.00 uur
Prijs: 10 euro p.p.
www.dansenbijversteegh.nl/agenda/danscafe37/herfstvakantie/hopla-lindy-hop-party-met-bigband/


Danscafé (stijldansen)
De dansavond voor alle ballroom & latin dansers. Gezellige sfeer en een mooie dansvloer.

Zaterdag 23 november
Tijd: 20.30 - 0.00 uur
Prijs: 5 euro p.p.

www.dansenbijversteegh.nl/agenda/danscafe37/herfstvakantie/hopla-lindy-hop-party-met-bigband/danscafe/


Salsa Fever Sunday!
Er wordt een mix van Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk gedraaid, dus voor elk wat wils. Wat houdt je tegen om lekker te komen dansen en socializen, niets toch? Iedereen is welkom! Voor de kinderen is er een knutseltafel aanwezig.

Zondag 24 november
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Prijs: gratis

www.facebook.com/events/1321729101320185/


Blues bootcamp and Party!
Blues! Een easy going partner dans vol improvisatie en muzikaliteit, dansend natuurlijk op Blues muziek. Van oorsprong ontstaan uit de Afro-Amerikaanse cultuur. Het bevat niet alleen elementen uit de swing, maar heeft ook invloeden vanuit Argentijnse tango en Ballroom. Nog niet bekend met Blues? Kom het leren! In drie uur tijd (van 14.00-17.00 uur) nemen we je mee in de basis van de Blues, leer je verschillende stijlen binnen de blues en diverse variaties. Aan het einde van de dag ben je klaargestoomd om 's avonds lekker uit de voeten te kunnen op de dansvloer met live muziek. Kan je 's middags niet, dan kun je een eerste basis leren tijdens de workshop, voorafgaand aan het feest, van 20.00-20.45 uur. Daarna lekker de vloer op tijdens het feestje! Kosten: € 35 voor bootcamp inclusief feest. (Uitsluitend korte workshop en feest: € 12,50)

Zaterdag 7 december
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Prijs: € 35 p.p.

www.dansenbijversteegh.nl/agenda/blues-bootcamp-and-party/


Kerstgala
Heerlijk dansfeest met verrassingen, lekkere hapjes, drankjes, gezelligheid én kerstballen 😉 Dresscode: feestelijk! Reserveren kan middels onderstaande link.

Zaterdag 21 december
Tijd: 20.30 - 0.30 uur
Prijs: € 12,50 p.p.

www.dansenbijversteegh.nl/agenda/danscafe37/herfstvakantie/hopla-lindy-hop-party-met-bigband/danscafe/kerstgala/


Dansen bij Versteegh
Velperweg 43a Arnhem
026 351 12 11

www.dansenbijversteegh.nl