Eigen! Arnhem bericht sinds 2007 op journalistiek niveau over kunst, cultuur, lifestyle en ondernemen in Arnhem en omstreken. Kwaliteit maakt het verschil en dat is het principe van waaruit dit bewaarmagazine gemaakt wordt. In de afgelopen 15 jaar groeide de fysieke titel uit tot een multimediaal platform met het accent op #fashion, #food en #lifestyle in #Arnhem en omstreken.

Doelgroep
Interessant aan eigen! is dat, door de toegankelijke onderwerpen die aan de orde komen en de verspreidingsmethode, de kans groot is dat een uiting gezien wordt door inwoners, forensen, toeristen, ondernemers (in hun thuisomgeving!) vanaf 25 jaar en instellingen uit het midden- hoogsegment in Arnhem en omstreken. Een lezerspubliek dat ervaart dat een kwalitatieve levensstijl in hun eigen omgeving bereikbaar is. Bovendien heeft het bewaarmagazine, door zijn lange houdbaarheid en hoge leesfrequentie per exemplaar, een optimaal bereik.

Verspreiding
Verspreiding geschiedt via leestafels, wachtkamers, controlled circulation op basis van een KVK bestand, adverterende bedrijven, en is online te lezen als ezine. Daarnaast wordt er, binnen de houdbaarheid, gratis verspreid op gelegenheden die aansluiten bij de doelgroep.

Verspreidingsgebied
Het bewaarmagazine verschijnt in een basisoplage van 10.000 exemplaren in de plaatsen Arnhem, Doorwerth, Driel, Duiven, Elst, Heelsum, Huissen, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp en Westervoort.

Pocketedtie
Naast de reguliere eigen! verschijnt er een keer per jaar een eropuit pocketeditie. Voor meer info kijkt u hier.

Verschijningsdata 2020:
8 april, 16 juli (pocket) en 29 oktober.