arnhemse fantasy-auteur schrijft fantasy roman

De Arnhemse fantasy-auteur Garvin Pouw schrijft in “Shivane” een nieuw verhaal in zijn “Valtada” reeks. Garvin Pouw heeft met zijn “Valtada” reeks een wervelende nieuwe fantasywereld gecreëerd. “Shivane” is een los te lezen avontuur, alsmede een aanvulling op deze prachtige boekenserie. Het verhaal wordt uitgegeven door Godijn Publishing als een “Godijntje”, een roman op zakformaat en is te verkrijgen bij elke (online) boekhandel.

Shivane
Aan het einde van de wereld vindt de voortvluchtige prinses Shivane een mysterieuze oude stad. Kunnen de muren van deze ruïne haar bescherming bieden tegen de krijgsheer die haar achtervolgt of moet ze de waarschuwing van de vrouw uit het woud ter harte nemen?

Godijntje
“Shivane” verschijnt als “Godijntje”. Een “Godijntje” is een novelle, in verschillende genres, van ongeveer 15.000 woorden en wordt uitgegeven door Godijn Publishing. “Shivane” is een “100% Fantasy Godijntje”.

Garvin Pouw
Garvin Pouw (Gorinchem 1977) woont in Arnhem met zijn vrouw Leonie en hun twee dochters. Zijn hobby’s zijn tekenen, dwalen door de natuur en zwemmen. Zijn leven lang droomt Garvin van de fantasywereld Valtada, een sprookjesachtige wereld vol bergen, wouden, watervallen en avonturen. Binnen Valtada heeft Garvin inmiddels zestien manuscripten voltooid. In 2017 stelde hij een daarvan ter beschikking aan het publiek: “Schaduwkoningin”. Na het succesvolle debuut verschenen in 2019 de eerste twee delen van zijn hoofdserie Valtada, en “Schimmenstorm”, een vervolg op “Schaduwkoningin”. In 2020 vervolgt de “Valtada” reeks met “Sporen van de Vergetene”.

www.godijnpublishing.nl