arnhemse boerderij lanceert duurzaam en lokaal rundvlees in samenwerking met fortvier schuytgraaf

Arnhemse boerderij lanceert duurzaam en lokaal rundvlees onder de naam Arnhem Angus in samenwerking met FortVier Schuytgraaf.

Boerderij de Koningspley produceert sinds kort lokaal, eerlijk en duurzaam rundvlees dat wordt verkocht onder de naam Arnhem Angus. Arnhem Angus staat voor goed rundvlees dat lokaal en duurzaam wordt geproduceerd, van kalf tot bord.  Hiermee wil Arnhem Angus een bijdrage leveren aan de lokale voedselketen en de kringloop van de boerderij verder rond maken. Immers om te kunnen melken moeten er kalfjes geboren worden. Zodat iedereen uit de regio het unieke kwaliteitsvlees kan kopen verkoopt Arnhem Angus op verschillende manieren: Voor thuis in een pakket, per stuk in Landwinkel IJsseloord en De Woerdt. Bij FortVier is Arnhem Angus prominent aanwezig op de menukaart. Chef Ronald: “Ik vind het belangrijk te weten waar onze producten vandaan komen en hoe er mee om wordt gegaan”.

‘Arnhem Angus’ is afgeleid van de Arnhemse moeder-koe en de Black Angus stier. Daarnaast is het een andere manier om te zeggen dat Arnhem Angus een echt Arnhems product is. Na al een aantal maanden actief te zijn is het nu tijd om samen met restaurant FortVier Arnhem Angus te lanceren. Tijdens een proeverij bij FortVier kan iedereen proeven van het vlees en kennis maken met de 6de generatie boer Reijers en het team van Arnhem Angus.

www.arnhemangus.nl